Spatlap (eigen fabrikaat)
-
- Pro
- Berichten: 51
- Lid geworden op: 09 mar 2020, 22:03
- Locatie: Wechelderzande
- Merk SP: stromer st5 le
- Km-stand: 6600
Vooral gedaan voor men ketting .Die schirpt nu minder snel als daarvoor .
- Bijlagen
-
- 20200212_143858.jpg (2.65 MiB) 2342 keer bekeken
ik probeer 3x per week 75 km te doen
kempen antwerpen kempen
kempen antwerpen kempen
-
- Pro
- Berichten: 51
- Lid geworden op: 09 mar 2020, 22:03
- Locatie: Wechelderzande
- Merk SP: stromer st5 le
- Km-stand: 6600
door extra gewicht spatbord afgebroken maakte al lange tijd tikkend geluid
- Bijlagen
-
- 20200721_142921.jpg (1.74 MiB) 1961 keer bekeken
ik probeer 3x per week 75 km te doen
kempen antwerpen kempen
kempen antwerpen kempen
-
- Runner-up
- Berichten: 21
- Lid geworden op: 29 sep 2020, 20:34
- Locatie: Scherpenzeel
- Merk SP: Stromer ST1X
Ik had berichten eerst allemaal moeten lezen voordat ik gisteren aan het knutselen ging.
Ik heb iets moois gemaakt (vind ik zelf) maar functioneert niet voldoende, nog steeds een zeiknatte broek en schoenen.
Nou ja, het water zit nu TOT m'n knieën, gisteren waren die wel nat.
Ze moeten breder.
Wat ik gedaan heb:
Een setje spatborden van Ali die ik nog had liggen aangepast.
Koppeling (die toch voor geen meter werkte (Ali hè)) eraf gezaagd, beetje gepast, 2 sleuven gezaagd, breder gemaakt met mes en zo (5cm) er in gestoken, gaat geen kant op.
Trust me, I am an …
Ik heb iets moois gemaakt (vind ik zelf) maar functioneert niet voldoende, nog steeds een zeiknatte broek en schoenen.
Nou ja, het water zit nu TOT m'n knieën, gisteren waren die wel nat.
Ze moeten breder.
Wat ik gedaan heb:
Een setje spatborden van Ali die ik nog had liggen aangepast.
Koppeling (die toch voor geen meter werkte (Ali hè)) eraf gezaagd, beetje gepast, 2 sleuven gezaagd, breder gemaakt met mes en zo (5cm) er in gestoken, gaat geen kant op.
Trust me, I am an …
Net om dat te vermijden heeft Van Zijp Techniek de spatbord stabilisator ontworpen : https://www.vanzijptechniek.nl/product/ ... bilisator/
Golvas V2.0
S̶t̶r̶o̶m̶e̶r̶ ̶S̶T̶2̶ ̶2̶0̶1̶8̶ ̶ ̶*̶ ̶ ̶S̶p̶o̶r̶t̶ ̶2̶0̶”̶ ̶ ̶*̶ ̶ ̶M̶a̶t̶t̶ ̶B̶l̶a̶c̶k̶ ̶ ̶*̶ ̶ ̶9̶8̶3̶ ̶W̶h̶ (Verkocht)
S̶t̶r̶o̶m̶e̶r̶ ̶S̶T̶2̶ ̶2̶0̶1̶8̶ ̶ ̶*̶ ̶ ̶S̶p̶o̶r̶t̶ ̶2̶0̶”̶ ̶ ̶*̶ ̶ ̶M̶a̶t̶t̶ ̶B̶l̶a̶c̶k̶ ̶ ̶*̶ ̶ ̶9̶8̶3̶ ̶W̶h̶ (Verkocht)