Interesse Zarges AccuSafe zonder laadmogelijkheid

Algemene discussie over Stromer en speed pedelecs.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
NickV
Expert
Expert
Berichten: 183
Lid geworden op: 23 mei 2017, 22:15

Interesse Zarges AccuSafe zonder laadmogelijkheid

Bericht door NickV »

In navolging op de discussie http://www.stromerforum.nl/viewtopic.php?f=5&t=1740 ben ik benieuwd hoeveel interesse er is voor een accusafe voor 1 of 2 stromer accu's zonder laadmogelijkheid. De leverancier geeft als streefgetal 10, moet lukken toch? Post hieronder bij interesse.

Gebruikersavatar Netherlands
Stromeur
Admin | Forum Supporter
Admin | Forum Supporter
Berichten: 13367
Lid geworden op: 15 mei 2017, 20:18
Locatie: Friesland
Merk SP: Stromer ST2 S
Km-stand: 7.000

Re: Interesse Zarges AccuSafe zonder laadmogelijkheid

Bericht door Stromeur »

Misschien heb je het in het vorige topic gemist, maar er was inderdaad al een plan om een intekenlijst te openen.

De reden dat de lijst er nog niet stond, is dat naar mijn idee eerst een aantal zaken duidelijker moet worden, zoals:

Kist voor 1 óf 2 accu's? Je vraagstelling is nu onduidelijk: wie wil er per se een krat voor 1 accu, wie per se voor 2 en wie maakt het niet uit?

Ook heeft Zarges aangegeven dat hun K 470 case niet getest en gecertificeerd is voor de 983Wh accu, die de meeste Stromeraars in hun bezit hebben. Ik wilde eerst aan Zarges vragen hoe zij dit zien als er meer dan 10 personen belangstelling hebben. Kan dat certificaat er dan wel komen? Zo nee, hebben we dan nog steeds interesse in deze kist of niet?

Hoe gaat de eventuele bestelling geplaatst worden? Iedereen los rechtstreeks bij Zarges of allemaal door 1 persoon (die dan alles voor zal moeten schieten). Zelfde vraag over de verzending.

Mijn voorstel is dat ik of Reinout-ST3 dit eerst met Zarges bespreekt, wij hebben immers al contact met ze. Als er teveel losse initiatieven komen, dan komt dit niet goed van de grond vrees ik en dat zou ontzettend jammer zijn.
Stromer ST2 S 2017. Mods & Excessen: OMNI Interface C, Stromer/Suntour geveerde voorvork, BodyFloat, Ergotec M88, GoPro Hero4, Rokform Pro, Ergon GP3, SKS spatlap, Spurcycle, Ortlieb Back-Roller High Visibility.

Plaats reactie